Innglasset uteplass visker ut grensen mellom ute og inne

SPESIALIST
PÅ INNGLASSNING

Tenker du på å glassinn uteplassen, balkongen eller taket på villaen din? Med oss i Sunparadise blir det enkelt å skape et herlig innglasset uterom som forlenger utesesongen, uavhengig av været. Våre løsninger finnes i et stort antall modeller som kan tilpasse dine unike behov.

Et innglasset uterom akkurat slik du ønsker det

Opplev våren litt tidligere og nyt hverdagslukusen som et innglasset uterom eller en innglasset uteplass gir – grillkvelder om sommeren, lange frokoster i helgene eller avslappende kveldslesning.
I tillegg øker verdien på boligen din. Mulighetene er mange, og vi hjelper deg gjerne med å realisere drømmene dine!

Sunparadise – Vi har økt livskvaliteten siden 1985

Sunparadise het opprinelig Windoor, og vi har tilbudt glassinnlegg for villaer, balkonger og leiligheter siden 1885. Egen produksjon i Polen og Tyrkia gjør at vi kan holde prisene nede, samtidigt som du får glassinlegg av topp kvalitet. La deg inspirerer av våre referanseprosjekter og se frem til en forlenget utesesong allerede nå.

Inglasset uteplass med foldedører eller skyvedører?

Hvilken type glassdører ønsker du på den innglassede uteplassen eller uterommet ditt? Velg mellom skyvedører, foldefronter eller stabelfronter – eller en kombinasjon av flere systemer for maksimal valgfrihet og komfort. For å oppnå best mulig resultat er det også viktig å vurdere:

  • Bygger du en utvidelse på huset eller blir det et frittstående uterom?
  • Bygger du fra bunnen eller basert på en eksisterende struktur?
  • Hvor godt isolert ønsker du at uterommet ditt skal være?

Våre forhandlere er alltid i nærheten av deg

Våra återförsäljare ger dig råd om allt om hur du får den bästa inglasade balkongen till hur du ansöker om bygglov. Vi finns i hela landet och hjälper dig hela vägen från idé till färdig inglasning.

Finn forhandler

Forhandlerne våre finnes over hele landet og hjelper deg fra start til slutt.

FINN EN FORHANDLER