FASADELØSNINGER

Kommersielle eiendommer
som styrker merkevaren

Vi styrker bedrifters merkevareprofil med elegante glass- og aluminiumsfasader for næringseiendommer – skreddersydde løsninger etter de ønskene og forutsetningene som gjelder for hvert enkelt byggeprosjekt. Attraktive bygg som øker selskapets verdi. Alt til en uslåelig pris.

Et komplett utvalg fra ledende leverandører

Unikt for Sunparadise er at vi kan tilby et komplett utvalg av fasader, vinduer, inngangsdører, skyve- og foldedører samt aluminiumsprofiler fra bransjens ledende leverandører, som for eksempel Sapa, Schüco, Wicona, Aluproof og Reynaers.

Glasset leveres av blant andre Pilkington og Pressglass – men fleksibilitet er vårt motto. Hvis du ønsker å kjøpe glasset via en annen kanal, er det helt greit å kun bestille profilene via oss.

Vi produserer alt etter skandinaviske standarder og bruker løsninger fra blant annet Assa og Adjufix. Så kom til oss med ditt prosjekt. Vår kunnskap er ikke en fasade – den sitter i fasaden.

Tilpasset kvalitet lønner seg

Våre produksjonsenheter i Polen og Tyrkia er godt etablerte i Skandinavia. Hele sortimentet holder naturligvis høyeste kvalitet når det gjelder brannklasser, sikkerhet og isolasjon.

Bredde, kompetanse, topp moderne teknologi og egenproduksjon gjør oss derfor til et opplagt valg for skreddersydde løsninger – med skandinavisk kvalitet og et overlegent totalbudsjett.

Forhandlerne våre finnes over hele landet og hjelper deg fra start til slutt.

FINN EN FORHANDLER