Oppdag våre balkongrekkverk for alle typer eiendommer

Kvalitetsrekkverk til din eiendom

Utforsk Sunparadise sitt utvalg av balkongrekkverk. Vi er Sveriges ledende spesialist på balkongrekkverk for alle typer eiendomsprosjekter – både moderne nybygg og klassisk arkitektur. Utseendet på bygningen og deres ønsker avgjør om det skal være et standardrekkverk eller en unik skreddersydd design.

Våre forhandlere hjelper dere gjerne med ideer

Sunparadise har ikke bare markedets bredeste utvalg av balkongrekkverk for kommersielle eiendommer. Vi hjelper også borettslag og eiendomseiere med ideer og inspirasjon som gjør balkongene til en aktiv del av fasaden. Våre forhandlere finnes over hele Sverige og svarer gjerne på spørsmål

Finn forhandler

Balkongrekkverk med mange kombinasjonsmuligheter

Hos Sunparadise finner du stilrene balkongrekkverk og modeller som er designet uten synlige skruer eller nagler. Alle våre rekkverkssystemer finnes i flere forskjellige varianter av kledning og håndlister, noe som gjør at vi har stor kapasitet til å imøtekomme dine behov. Vi tilbyr for eksempel:

WD650 Standardrekkverk

Läs mer

Med en solid ramme av ekstruderte aluminiumsprofiler. Disse kombineres med kledning av gitterpinner, laminert glass, platemateriale eller metallplater.

Windoor 660 WinRail

Läs mer

Er en moderne og funksjonell rekkverkskonstruksjon. Systemet består av aluminiumsrekkverk med skjulte festemidler som kan kombineres med kledning i glass eller andre materialer.

Skandinavisk toppkvalitet til konkurransedyktige priser

Med våre skreddersydde balkonginnglassinger og balkongrekkverk får du skandinavisk toppkvalitet til bransjens mest konkurransedyktige priser. Sunparadise har egne produksjonsanlegg i Polen og Tyrkia, der vi har full kontroll over hver eneste trinn i prosessen. Dette gjør at våre kunder får fasadeløsninger til lave priser, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Rekkverk for balkonger, gangveier, terrasser og franske balkonger

Siden 1985 har Sunparadise tilbudt balkongrekkverk med lang levetid som forbedrer arkitekturen i leiligheter. Alle rekkverk kan selvfølgelig suppleres med våre skreddersydde innglassingssystemer. Kom til oss med utfordringen din, så hjelper vi deg med å løse den. Vi leverer balkongrekkverk for blant annet:

Gangveier

Terrasser

Franske balkonger

Forhandlerne våre finnes over hele landet og hjelper deg fra start til slutt.

FINN EN FORHANDLER