Med glasstak lar du himmelen bli en del av ditt uteområde

Våre glass tak for uteområder er
lette å tilpasse til ditt hus

Med et elegant glass tak for uteområder fra Sunparadise kan du nyte hagen din og det naturlige lyset uavhengig av været. Maksimer inntrekket av lys og spis middag under stjernene – en stor fordel er også at det nærmeste rommet inne i huset får del av dagslyset. Utforsk våre ulike glass tak for verandaer og uteområder, der tidløs design og fleksible løsninger gjør at du garantert finner en favoritt.

Det kan oppstå mange spørsmål når det er tid for et glasstak. Våre forhandlere finnes over hele landet, fra Ystad i sør til Kiruna i nord. De hjelper deg gjerne med råd om alt fra byggetillatelse til oppmåling.

Kontakt oss

Det første steget er å velge type isolering

For å velge riktig tak er det bra å tenke over hvordan ditt glass-innglassede uteområde eller veranda skal brukes.
Skal det være et vær- og vindskjold? Eller kanskje et oppvarmet rom som er en forlengelse av villaen din?

Uisolert glass tak

Et uteområde med uisolert glass tak bør betraktes som en kraftig vær- og vindskjold. Det passer utmerket for deg som vil forlenge sesongen og nyte utelivet uavhengig av været. Det kan imidlertid bli kaldt i løpet av vintersesongen.

Halvveis isolert glass tak

Et halvveis isolert glass tak har bare en side isolert, vanligvis den indre siden. Det er perfekt hvis du ikke bruker uteområdet så mye i de kaldere månedene, men vil ha mulighet til å varme det opp ved spesielle anledninger.

Helt isolert glass tak

Velg helt isolert hvis uteområdet skal være like varmt som resten av huset året rundt. Et helt isolert glass tak består av flere lag med glass med luftlommer mellom hvert lag. Dette er vanligvis den mest effektive typen isolering for å holde varmen inne i uteområdet.

Glastak gir en følelse av frihet og eksklusivt preg på ditt uteområde

Våre glasstak i ulike størrelser, kombinasjoner, farger og tilvalg gjør det enkelt å skape et personlig og luksuriøst uterom som gir en luftig og lys utefølelse uansett vær. Når det regner, høres et glasstak til og med bedre ut enn for eksempel et plasttak. Alle vinner på det.

Glasstak med pergola eller skråtak for verandaen?

Gi hjemmet ditt en middelhavsstemning med en pergola tak, eller la deg inspirere av terrasse tak med åpne sider. Uansett kan du komplettere taket med ulike skyv- eller brettbare veggløsninger som gjør det til et helt innglasset uteområde. Hos oss finner du blant annet:

CUBO

Flat glass tak for pergola

HAWAII 80

Skråtak i glass med aluminiumsramme

PRIME

Skråtak i glass med aluminiumsramme

Forhandlerne våre finnes over hele landet og hjelper deg fra start til slutt.

FINN EN FORHANDLER