REALISÉR DRØMMENE DINE OM EN INNELUKKET UTESTUE

Hvilken type utestue
skal du velge?

Innelukket utestue men infravarme, eller bare en utestue om sommeren?
Når du planlegger utestuen din, er det bra å tenke gjennom hvordan du ønsker å bruke den. Er det viktig for deg å kunne bruke utestuen året rundt, eller vil du bruke den som f.eks. et kjølig lagerområde om vinteren?

Disse innledende spørsmålene avgjør kanskje den viktigste beslutningen
– om utestuen din skal være fult isolert, delvis isolert eller ikke isolert i det hele tatt.
Våre forhandlere finnes over hele landet og hjelper deg gjerne med råd.

Kontakt oss

Tre typer av isolasjon for utestuer

Ikke isolert utestue

En ikke isolert utestue bør betraktes som en solid beskyttelse mot vær og vind, og er perfekt når du ønsker å forlenge sesongen og nyte utelivet uavhengig av været. Du har heller ikke behov for å varme opp rommet i de kaldere årstidene.

Delvis isolert utestue

En delvis isolert utestue er perfekt hvis du vet at du ikke kommer til å bruke utestuen så mye i de kaldere månedene, men ønsker muligheten til å varme den opp ved spesielle anledninger.

Fullt isolert utestue

Du velger den fullt isolerte løsningen hvis utestuen skal være like varm som resten av huset året rundt. Den innelukkede utestuen blir da en naturlig forlengelse av det eksisterende huset med samme høye standard. En komfortabel, isolert utestue kan også øke verdien på boligen din.

Utestuepaneler med
folde- eller skyvedører?

Når du planlegger utestuen din, velger du mellom folde- eller skyvedører. Med skyvedører åpner du enkelt ved å skyve dørene til siden. Hvis du vil åpne maksimalt, skyver du bare dørene til siden og samler glasspanelene på ett eller flere steder. Fordelen er at dørene ikke tar opp plass fra rommet.

Tenk på møbleringen

Folddører åpner du ved å brette dørene til siden. Det betyr at du kan åpne veggene i utestuen maksimalt ved å feste de brettede dørene til en tilstøtende vegg.

Når du velger mellom skyve- og folddører, er det bra å tenke på hvordan du ønsker å møblere utestuen.

Hvis det er begrenset med plass, kan skyvedører være et godt alternativ. Hvis du vil kunne åpne maksimalt, er kanskje folddører det beste alternativet for deg.

Sveriges ledende ekspert på innelukkede utestuer for leiligheter og hus

Sunparadise har realisert utestuedrømmer siden 1985. Fordi ingen balkong, terrasse eller uteplass er helt lik den andre, tilbyr vi skreddersydde løsninger - for et vellykket sluttresultat som gir deg en god følelse. Vi hjelper deg med alt fra enkelte utestuepaneler til tak og isolasjon. Bla gjennom eksempler som:

GSW 17

Helglass skyvevegg – En elegant løsning for større utestuer

PRIME

Et skråstilt glasstak som kan bygges på en eksisterende bygning i en rekke forskjellige varianter

Supertherm 80

Gir en fullt isolert utestue

Forhandlerne våre finnes over hele landet og hjelper deg fra start til slutt.

FINN EN FORHANDLER