Med glassvegger skaper du en verden av lys og rom hjemme

Glassvegger av skandinavisk kvalitet
som synes og føles

Utforsk våre kombinasjoner av glassvegger for villaer. Åpne opp uteplassen eller terrassen din om sommeren og nyt en oase inne om vinteren. Våre elegante glassløsninger med smarte funksjoner gjør det ekstra herlig å komme hjem. Glassvegger med skyvedører til terrassen, folde- eller pergolasystem med glassvegger? Vi skreddersyr en løsning etter dine ønsker.

Hvor skal jeg begynne, og hva er viktig å tenke pa? Forhandlerne vore finnes fra Ystad i sør til Kiruna i nord. De hjelper deg gerne med råd om alt fra byggetillatelse til oppmåling.

Kontakt oss

Hvilken type isolering ønsker du?

Et viktig valg er om uteplassen din skal være fullt isolert, delvis isolert eller uisolert.

Uisolert uteplass

En uisolert uteplass skal betraktes som en kraftig vær- og vindbeskyttelse som er perfekt når man ønsker å forlenge sesongen og nyte utelivet uansett vær. Du har heller ikke behov for å varme opp rommet i de kaldere årstidene.

Delvis isolert uteplass

En delvis isolert uteplass er perfekt hvis du vet at du ikke vil bruke uteplassen så mye i de kaldere månedene, men likevel ønsker å kunne varme den opp ved spesielle anledninger. oransjeri / perfekt for å overvintre hageplanter (?)

Fullt isolert uteplass

Du velger den fullt isolerte løsningen hvis uteplassen skal være like varm som resten av huset hele året. Den innelukkede uteplassen blir da en naturlig forlengelse av den eksisterende boligen med samme høye standard. En koselig, isolert uteplass kan også øke verdien på boligen din.

Skreddersydde glassvegger med skyvedører som inviterer naturen inn

Store glassvegger med skyvedører inviterer naturen inn og gir de beste forutsetningene for dagslys hjemme. Vi hos Sunparadise er stolte av våre skreddersydde løsninger. Ved å skreddersy en personlig glassinnramming til akkurat din villa får du det pent og holdbart – uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Du får ikke bare et elegant utseende til hjemmet ditt, du åpner også opp en helt ny verden av muligheter.

Velg mellom skyve- eller folde-/viksystem

Sunparadise tilbyr glassvegger som kan åpnes på ulike måter. Vil du kunne åpne enkelt med skyvedører? Eller åpne maksimalt ved å skyve dørene til siden og samle glasspanelene på samme sted? Ved å velge mellom våre skyve- eller folde-/vikdører tar du det første steget for å realisere din uteromsvisjon. Bla gjennom for eksempel:

FIESTA 42

Fleksibelt og robust folde-/vikdørsystem

GSW 17

Helt glassvegg med skyvedører for større uterom

Termoslide 80

Skyvesystem for varme uterom

Forhandlerne våre finnes over hele landet og hjelper deg fra start til slutt.

FINN EN FORHANDLER