SKAP EN OASE I DIN LEILIGHET MED EN INNGLASSET BALKONG

SPECIALISTER
PÅ INNGLASSINGER

Med erfaring siden 1985 er vi Sveriges ledende spesialister på innvendige innlassinger av balkonger, terrasser og uteplasser. Sunparadise, tidligere kjent som Windoor, skreddersyr innvendige balkonger som gir en ekstra touch av luksus i hverdagen i leiligheten din. Vi hjelper både eiere av borettslagsleiligheter, borettslag og utleieeiendommer – enkelt, prisgunstig og med høy trivselsfaktor.

Kontakte oss i dag for en løsning som passer dine unike behov.

KOMFORTABELT, SMART
OG BÆREKRAFTIG

En innvendig innglasset balkong har mange fordeler i tillegg til det åpenbare: å kunne nyte et uterom og dermed forlenge sommersesongen. En slik fordel er de reduserte energikostnadene som oppstår, ettersom en innvendig innglasset balkong fungerer som ekstra isolasjon og dermed reduserer oppvarmingskostnadene.

Opplev gleden av et ekstra rom som du kan bruke til hva du vil. Du kan for eksempel dyrke planter, bruke balkongen som lagringsplass eller ekstra bod om vinteren eller skape et uterom for kjæledyr.

DERFOR SKREDDERSYR VI
ALLE VÅRE INNGLASSINGER

Ingen balkong, terrasse eller uteplass er helt lik den andre – og derfor er skreddersydde løsninger den raskeste veien til en prisgunstig, effektiv og vellykket sluttresultat.

Vi hos Sunparadise har konstruert våre to toppmoderne produksjonsenheter i Polen og Tyrkia med skreddersydde løsninger. På denne måten får du en innvendig innglasset balkong av skandinavisk kvalitet til lavest mulig pris, hvor vi har full kontroll over hvert trinn i produksjonsprosessen.

GLASS INN BALKONG
I BORETTSLAG

En innvendig innglasset balkong i en borettslagsleilighet krever en byggetillatelse. Hvis du bor i et borettslag der noen av naboene har glasset inn leilighetsbalkongene sine, er det allerede utstedt en byggetillatelse. Skal det være med eller uten profiler på huset ditt? Se på naboens løsning og snakk med borettslagets styre om hva byggetillatelsen sier, så vet du hva som gjelder.

HVILKEN LØSNING PASSER DEG BEST?

Våre forhandlere gir deg råd og tips om alt fra hvordan du får den beste innvendig innglassede balkongen til hvordan du søker om byggetillatelse. Vi er tilgjengelige over hele landet og hjelper deg hele veien fra idé til den første koppen kaffe i ditt nye koselige rom.

Finn forhandler

Forhandlerne våre finnes over hele landet og hjelper deg fra start til slutt.

FINN EN FORHANDLER