SKYVESYSTEM ÅPNER OPP OG GIR MERE PLASS

Vi realiserer dine drømmer
om innglasset balkong

Benytt sjansen til å glasslegge balkongen din med glasskyvedører fra Sunparadise. Skyv glassdørene smidig sammen for å åpne opp, og nyt solnedgangen mens du spiser middag på balkongen. Vi skreddersyr en balkongløsning med høy komfort som passer perfekt til ditt hjem. Velkommen til å utforske våre ulike glasskyvesystemer for leilighetsbalkonger!

Hva må jeg tenke på for å få best mulig innglassing? Våre forhandlere hjelper deg gjerne med råd om alt fra byggetillatelse til dimensjoner. De finnes over hele Sverige, fra Ystad i sør til Kiruna i nord.

Kontakt oss

Hvilken type glasskyvesystem ønsker du?

Det første valget når du velger et glasskyvesystem er hvilken type profil glasset skal ha. Hvis du bor i en flerbolig, er det vanligvis krav om at det må være et profilløst system, eller én med rammer, som installeres på balkongen. Sjekk med ditt sameie eller utleier for å avklare dette.

Skyveglass uten profil

Innglassing uten profiler gjør balkongen din mer romslig og luftig. Du kan også nyte en panoramautsikt over omgivelsene uten noen rammer som skjemmer utsikten. I tillegg får fasaden et elegant utseende som gir minimal endring til arkitekturen

Skyveglass med smal profil

Smal profil betyr at rammen rundt glasset er veldig tynn, vanligvis mellom 10-20 millimeter tykk. Du får store glassflater og maksimalt lysinnslipp. Innglassingen beskytter også bedre mot snø og regn enn profilfrie skyvedører, og smale profiler gir en mer stabil løsning.

Skyveglass med bred profil

En bred profil har en større ramme rundt glasset, noe som gir økt stabilitet og en mer robust følelse. Brede profiler er ideelle for bruk i kaldt og vindfullt vær. I skyvesystemene våre med brede profiler kan en foldbar luke legges til som ekstrautstyr for å lette vindusrengjøringen.

Din ekspert på skyvedører og vinduer for balkonger

Siden 1985 har vi hos Sunparadise tilbudt skyvedører og vinduer av bransjeledende kvalitet for balkonger. Vi er med deg hele veien fra konsultasjon til ferdig resultat, og skreddersyr en løsning som passer perfekt til din balkong. La oss hjelpe deg med å skape en herlig oase der du kan spise, slappe av eller dyrke. På vår inspirasjonsside finner du mange spennende artikler om livet med innglasset balkong.

Stilrene glasskyvedører
med kvalitet som synes og føles

Merknad: Noen av produktene og forhandlerne som er nevnt i teksten, kan være spesifikke for en bestemt region eller tidspunkt og kan derfor være utdaterte ved dagens dato.

Windoor 450 Lux

Det nye brukervennlige og rammeløse skyvesystemet

GSW 17

Skyvesystem med helglass, med eller uten profil

Forhandlerne våre finnes over hele landet og hjelper deg fra start til slutt.

FINN EN FORHANDLER