BALKONGLØSNINGER

Innglassing og rekkverk
til alle bygårder

Med erfaring siden 1985 er vi i dag Sveriges ledende spesialist på innglassing av balkonger, terrasser og uteplasser samt balkongrekkverk. Vi skreddersyr estetiske og rimelige løsninger for individuelle sameie- og borettslagbeboere, samt hele borettslag og utleieboliger.BALKONGREKKVERK

Klassisk standard
eller nyeste design?

Sunparadise er Sveriges ledende spesialist på balkongrekkverk til alle typer eiendommer – topp moderne design for dagens arkitektur eller klassiske design for renovering av eldre eiendommer.

Med erfaring siden 1985 tilbyr vi kvalitetsrekkverk med lang levetid til balkonger, loftsganger, terrasser og franske balkonger. Kom til oss med din utfordring, så hjelper vi deg med å løse den.

Slik får du en god balkongløsning

Sunparadise har ikke bare markedets bredeste utvalg av balkongrekkverk – vi hjelper også borettslag og eiendomsbesittere med ideer og inspirasjon som gjør balkongene til en aktiv del av fasaden.

Vi har balkongrekkverk som passer til både oppussingsprosjekter og nybygg. Husets arkitektur og dine ambisjoner avgjør om det skal være et standard rekkverk eller et unikt skreddersydd design.

Alle rekkverk kan innglasses

Alle våre rekkverkssystemer finnes i en rekke ulike klednings- og rekkverksvarianter. Derfor tør vi å love en løsning for de fleste behov.

Alle balkongrekkverk kan selvsagt også suppleres med våre innglassingssystemer, som enkelt monteres innvendig eller oppå et eksisterende rekkverk. Kort sagt: Vi har kvalitetsprodukter til ditt kvalitetsprosjekt.


BALKONGINNGLASSING

Sveriges beste på
innkjøp

Uansett om du eier en eiendom eller er medlem av et borettslag, kan det være betryggende å vite at Sunparadise i flere år har vunnet HBVs innkjøp av balkonginnglassing. Årsaken er like enkel å forklare som den er vanskelig å kopiere: Hos oss får du skreddersydd skandinavisk toppkvalitet til fornuftige priser.

Øker verdien og reduserer kostnadene

Innglassing av balkonger er et verdiøkende tiltak for alle eiendommer. I tillegg til at komfortfaktoren for beboerne øker, reduseres også energikostnadene, ettersom en innglasset balkong fungerer som ekstra isolasjon.

Derfor skreddersyr vi alle våre løsninger

Ingen balkonger, terrasser eller uteplasser er helt like – og derfor er skreddersydde løsninger den raskeste veien til et rimelig, effektivt implementert og vellykket sluttresultat.

Ettersom vi har tilpasset hele vårt produksjonsapparat til skreddersydde løsninger ved våre to topp moderne og veltilpassede produksjonsenheter i Polen og Tyrkia, blir resultatet skandinavisk kvalitet med et overlegent totalbudsjett.

Forhandlerne våre finnes over hele landet og hjelper deg fra start til slutt.

FINN EN FORHANDLER