FOLDBARE SYSTEMER FOR ALLE SMAKER

Brettbare glassdører gir en innglasset balkon med sofistikert følelse

Ta balkongen din til neste nivå med et vakkert innglasset foldesystem. Åpne opp maksimalt med smarte brettbare glassdører og inviter solen og naturen inn i hjemmet ditt. Sunparadise har skreddersydde foldesystemer for balkonger siden 1985 og hjelper deg gjerne med å forvandle balkongen din til en avslappende oase. At innglassingen også gir god beskyttelse mot støy, gjør ikke saken verre.

Sunparadise-forhandlerne hjelper deg gjerne med råd om alt du trenger til din innglassede balkong. Forhandlerne finnes over hele Sverige, fra Ystad i sør til Kiruna i nord.

Kontakt oss

Hvilken type brettbare glassdører ønsker du?

Det første valget når du velger foldesystem er hvilken type profil glasset skal ha. Vær oppmerksom på at det kan være krav om et profilfritt system hvis du bor i en flerleilighetseiendom. Sjekk med borettslaget ditt eller utleieren hva som gjelder.

Foldesystem uten profil

Innglassing uten profiler gjør balkongen din mer romslig og luftig. Du kan også nyte en panoramautsikt over omgivelsene uten noen rammer som skjemmer utsikten. I tillegg får fasaden et elegant utseende som gir minimal endring til arkitekturen.

Foldesystem med smal profil

Smal profil betyr at rammen rundt glasset er veldig tynn, vanligvis mellom 10-20 millimeter tykk. Du får store glassflater og maksimalt lysinnslipp. Innglassingen beskytter også bedre mot snø og regn enn profilfrie skyvedører, og smale profiler gir en mer stabil løsning.

Foldesystem med bred profil

En bred profil har en større ramme rundt glasset, noe som gir økt stabilitet og en mer robust følelse. Bredere profiler kan også ha bedre isolasjonsegenskaper, noe som gjør dem perfekte for bruk under kalde værforhold.

En smidig og elegant løsning
– til en uslåelig pris

Skyv de brettbare glassdørene til siden for å ta inn en frisk bris og bevare den vakre utsikten. Følelsen av å være utendørs samtidig som du er innendørs gir en herlig følelse av frihet. Brett inn glassrutene igjen når du vil lukke eller ha dørene delvis åpne. Vi på Sunparadise er stolte av våre skreddersydde balkongløsninger. Fordi vi har full kontroll over hvert trinn i produksjonen, kan vi presse prisene uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Stilige foldedører i glass med kvalitet du kan se og føle på

Windoor 410

Fullt innglasset og vendbart foldesystem

FIESTA 42

Et komplett foldesystem med mange valgmuligheter

Forhandlerne våre finnes over hele landet og hjelper deg fra start til slutt.

FINN EN FORHANDLER